mei 25, 2024

Sponsor worden?

Wist je dat:
1. Floorball een enorme schoolsport is  in Nederland? Denk o.a.  aan Olympic Moves, Sportiefste Basisschool van NL, NK MBO, etc.
2. De sport zich uitermate goed leent voor een partijtje in de pauze op het werk? Om later weer fris achter het bureau te kruipen?
3. De sport op de nominatie staat voor de Olympische Spelen van 2024?

Dit wil je niet missen! En wij ook niet…

De Nederlandse floorballdames investeren veel en hebben al veel geïnvesteerd om hun doelen te halen.
Naast de vele uren in de sporthal en fitness (naast werk en studie) moeten de dames ook veel geld investeren voor een zo goed mogelijke voorbereiding op eindtoernooien.  Een speelster betaalt ruim €3500 aan deelname aan een traject (Kwalificatie toernooi & WK) en dan zijn de individuele kosten niet meegenomen.

De Nederlandse Floorballdames zijn daarom opzoek naar mogelijke sponsoren om enigszins deze lasten te verminderen.

Achtergrond
Waar bestaan de kosten uit?

  1. Betalen van eigen materiaal, etc.
  2. Betalen van de huur van sporthallen, fitness abonnementen, etc.
  3. Betalen van de (deelname) kosten van toernooien, trainingskampen in voorbereiding op het WFCQ2017.
  4. Betalen van de (deelname) kosten van de hoofdtoernooien, het WFCQ 2017..
  5. Vergoeden van de kosten die de staf maakt, zoals reis- en verblijfkosten.

Elke speelster betaalt per ¾ jaar voorbereiding rond €1600.

Hoewel de dames zich vooral willen bezighouden met het fysieke gedeelte van de voorbereiding op eindtoernooien, moeten er elke training beslissingen gemaakt worden ten aanzien van de geldelijke investeringen. De dames zijn erg creatief en vinden vaak zelf een oplossing voor opkomende vraagstukken ten aanzien van een goede voorbereiding, maar dat kost veel energie en tijd. Hetgeen ze natuurlijk liever investeren in de fysieke voorbereiding.

De voorbereiding op een eindtoernooi zal veel makkelijker gaan wanneer een aantal financiële of materiële zorgen weggenomen worden.  Uiteraard zou een geldsponsor de ultieme uitkomst zijn voor de ontwikkeling van sport Floorball, maar ook op andere manieren is het mogelijk om iets te betekenen voor dit damesteam. Er is altijd een mogelijkheid om ons te helpen, ook door het aan bieden van service. Elk beetje hulp brengt ons verder in de voorbereiding op het WK2015.

Sponsoring
Als jij of je bedrijf geïnteresseerd bent in het ondersteunen van het Nederlands Damesteam Floorball, financieel of in natura, dan kunnen wij jullie ook wat bieden. Bijvoorbeeld: Naam van bedrijf op ons (in) speelshirt, die we dragen tijdens trainingen, clinics, interlands en toernooien in heel Europa.
We introduceren je bij onze (internationale) fans via onze website, facebookpagina, twitter & Instagram. Daarnaast sturen we je maandelijks een nieuwsbrief, persoonlijk gemaakt door de speelsters, over de ins en outs van het team.

Partnerschap
Jij of je bedrijf kan partner worden van het Nederlands Damesteam Floorball. Dit team geeft je mogelijkheden om je werknemers te activeren in het kader van Sport & Bewegen op de werkvloer. Wij organiseren graag een floorball clinic; lekker voor de spieren en goed voor het teamgevoel! We geven ook graag workshops hoe je als zelfsturend team samenwerkt en doelen bereikt.

Geïnteresseerd?
Ben jij of je bedrijf dusdanig enthousiast over de sport? En wil je graag voor de gehele sportbond NeFUB wat betekenen?
Een financiële bijdrage zou fantastisch zijn, maar u kunt ook op andere manieren wat voor ons team betekenen.

Neem gerust contact met ons op!

Je hebt misschien gemist


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/floorbal/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349